Weather Forecast | Weather Maps | Weather Radar


UIFK koriksen kuntosarjaan

Jaa Facebookissa!

14.08.16

Nyt se on tapahtunut, mitä on turuilla ja toreilla odotettu jo yli kaksi vuotta. UIFK:n sinivalkoiset koripallosoturit ovat ilmoittautuneet mukaan pohjoisen alueen kuntosarjaan, eli entiseen kolmosdivisioonaan! Kerta on ensimmäinen UIFK-nimellä, mutta joukkue ei toki ensimmäistä kertaa kyyditse pappia, sillä monilta pelaajilta löytyy kokemusta tästä sarjasta muun muassa UIFK:n edeltäjän Ylioppineiden väreistä.

Kuten olettaa sopii, UIFK on häärinyt aktiivisena kesän siirtomarkkinoilla sarjan alkua silmällä pitäen. Ensi töikseen johtoporras löi sopimuskaavakkeet vapaiden agenttien Antti ”Tuiran teräsmies” Maaningan ja Petri ”Jallu” Jalavan nenien eteen. Maaningan sopimuksessa oli pienellä präntättynä pykälä (myös lukulasit olivat hävinneet), jossa hänet värvättiin samalla joukkueen yhdyshenkilöksi ja kapteeniksi. Maaninka sopii urheilullisten ominaisuuksiensa vuoksi täydellisesti UIFK:n majakaksi myrskyssä. Sekä Jalavaa että Maaninkaa nähtiin viime vuonna kuntosarjassa Voiton violeteissa paidoissa, joten heidän kohdallaan voidaan puhua jo ryöstöstä. Samaa ei voi sanoa Tönköistä kotiutetusta Markus Jokikokosta, mutta kaipa sekin menee joukon jatkona uusine neonkeltaisine sukkineen.

”Innostuneina lähdetään kuntosarjaan. Porukasta on aistittavissa uutta intoa ja positiivista meininkiä pelien myötä”, Rovaniemeltä työmatkalta tavoitettu Maaninka sanoo.

Pitkä ja vahva Petri Jalava tulee aiheuttamaan hankaluuksia vastustajille korin alla. Varjoja paratiisiin luo ainoastaan Jalavan pikkurilli, joka ilmeisesti loukkaantui aggressiivisissa sopimusneuvotteluissa, joita myös muilutukseksi kutsutaan. Syyllistä uuden avainpelaajamme vammaan ei ole vielä löytynyt, mutta haku on koko ajan päällä.

Edellä mainittujen pelaajien lisäksi UIFK tulee esittelemään parketilla monia uusia pelaajia kauden mittaan, mutta niistä enemmän tuonnempana, kunhan tiedottajalla vain riittäisi taikajuoma, mikä on ehdoton edellytys kielen kantojen liukkauteen, tarvitsevathan hiihtäjätkin voiteet suksiinsa. Viimeisin lähetys on ainakin pahasti myöhässä.

– UIFK:n koripallon mediaosasto –
... vanhempia tarinoita ...