Weather Forecast | Weather Maps | Weather Radar


Menestystä ja uusia koitoksia

Jaa Facebookissa!

21.01.14

UIFK koripallo menestyi mainiosti ikämiesten Pohjois-Suomen avoimessa mestaruus-turnauksessa, johon osallistui kaikki ikäluokat ja sarjat huomioiden kaikkiaan 26 joukkuetta. M45-sarjassa IFK nappasi komeasti kultaa jättäen Taivalkosken Kuohun ja oululaisen Tönköt jakamaan himmeämmät mitalit keskenään. M50-sarjassakaan mestaruuspokaali ei jäänyt kauaksi UIFK:n hävittyä finaalin kuudella pisteellä Tönköille.

”Tästä porukasta voi olla ylpeä, sillä tämä sakki on omalla tavallaan ainutlaatuinen. En ole kuullut yhdenkään pelaajan arvostelevan omiaan koko turnauksen aikana”, IFK-paitaa arvokkaasti kantanut maajoukkue-leganda Pekka Markkanen totesi pelien tauottua.

Markkasen lisäksi IFK.ssa esiintyi toinekin harvinaisempi vieras, kun Pete Kuisma Rovaniemeltä hääri ahkerasti keskushyökkääjän tontilla. IFK-leirissä oltiin enemmän kuin tyytyväisiä molempiin vahvistuksiin.

Ikämiesturnauksen tulokset voi käydä tiirailemassa tarkemmin ONMKY:n sivuilla:
http://www.ynni.fi/?page_id=4603

UIFK:n kaikenikäisten joukkue jatkaa puolestaan taivaltaan Kainuu Openissa tulevana viikonloppuna, kun vastaan asettuvat Taivalkosken Kuohu ja Kuhmon Kiva. UIFK:n nuorempi kaarti pääsee pitkästä aikaa tuleen ja pelihaluja luulisi löytyvän. Nähtäväksi jää minkälaisella innolla ikämiesturnauksessa menestystä niittäneet pelaajat kirmaavat parketille.

”Kainuu Open nauttii joukkueen sisällä suurta arvostusta. Jotkut pelaajistamme ovat jopa Kainuusta kotoisin. On selvää, että nälkää ja näyttöhaluja riittää”, juuri Pohjois-Suomen mestaruutta juhlinut heittävä takamies Pekka ”heittää mieluummin kuin hyvin” Seeskorpi vakuuttaa.

UIFK:n peliohjelma on siis vuodenvaihteen osalta varsin kiireinen, mutta tämä ei Seeskorpea huoleta, vaikka väsymystä ja pieniä vaivoja on ollut havaittavissa:

”Kolmen viikon tauko tuli tarpeeseen, jotta ikämiesturnauksesta ehti toipua. Joukkue on valmis ja iskukykyinen. Pelihaluja on varmasti etenkin niillä pelaajilla, jotka eivät ikämiesturnaukseen ikänsä puolesta päässeet.”

Kainuu Openin tulospalvelu löytyy totutusti osoitteesta:
http://www.basket.fi/sarjat/sarjan_etusivu/?league_id=25393&season_id=87741

Markus Jokikokko


... vanhempia tarinoita ...