Weather Forecast | Weather Maps | Weather Radar


7-ottelun kuvat

Jaa Facebookissa!

4.09.09

Löytyvät netistä täältä


TERO VALTA UIFK:N 7-OTTELUN MESTARI 2009

Jaa Facebookissa!

31.08.09

UIFK:n perinteinen 7-ottelu järjestettiin tänä vuonna Kempeleen Sarkkirannan kentällä 22.8.2009. Olosuhteet olivat todella loistavat ja vielä kun ottelupäiväksi tilattu lämmin sääkin piti kutinsa, olivat edellytykset hyvien suoritusten tekemiseen otolliset. Osallistujia olisi mielellään kyllä nähnyt enemänkin, mutta nyt mm. loukkaantumiset ja sorsastuskauden alkaminen verottivat osallistujamäärää. Kauniimman sukupuolen edustajia ei ikävä kyllä paikalla näkynyt. Kuudesta innokkaasta ottelijasta Tommi Tauriainen ja Markku Pohjosenperä tekivät debyyttinsä UIFK:n 7-ottelussa. Allekirjoittanut, Tero Valta, Antti Malo ja Timo Rasila ovat olleet jo edellisinä vuosina mukana. Timo ei osallistunut 100 m aitoihin eikä 800 metrille. Muut lajit hän taisteli 800 buranan voimalla.

7-ottelun mestaruuden 2009 vei ennakko-odotusten mukaisesti Tero Valta. Teron loppupistemääräksi tuli 4379 pistettä. Paras ja vahvin laji Terolla oli 100 metrin aidat, josta ajalla 14.30s irtosi muhkeat 903 pistettä. Terolle lajivoitot myös pituudessa ja 200 metrillä. Näin ollen Jaskan lautanen pysyy Teron kirjahyllyssä ja kuka tietää kuinka kauan. Päivän toiseksi paras oli Tommi Tauriainen, joka osoitti monipuolisuutta urheilijana otellen 4178 pistettä. Varsinkin heittokäsi oli vahvassa kunnossa, josta kertoo keihään uusi ennätys 48,50m ja pistepotti 831, joten vapise Pitkämäki! Tommille lajivoitot keihään lisäksi kuulassa, korkeudessa ja 800 metrillä. Kolmanneksi otteli Antti Malo tuloksellaan 3206 pistettä. Neljäs sija meni allekirjoittaneelle tuloksella 3204 pistettä. Taistelu pronssisijasta oli tiukka, ero kolmannen ja neljännen välillä oli vain kaksi pistettä. Historian niukin palkintopallilta tippuminen oli tosiasia ja nähnyt päivänvalon. Onneksi paikalla ei ollut toimittajia, sillä olisivat voineet saada allekirjoittaneelta nokkaansa! Viidenneksi tuli Markku Pohjosenperä, joka saalisti kokoon 2587 pistettä. Tästä on debytantin hyvä jatkaa kohti vuotta 2010. Kisan kuudes oli Timo Rasila pistepotillaan 2367. Timo siis antoi tasoitusta muille osallistumalla viiteen lajiin.

Onnittelut Terolle mestaruudesta sekä onnittelut myös muille mitalisteille, Tommille ja Antille! Kiitokset myös Markulle ja Timolle hyvin suoritetusta urakasta sekä Jannet (Uusitalo ja Länsitie) mukanaolosta! Valitettavasti miesten osallistumisen ottelutapahtumaan esti eriasteiset vammat. Erityiskiitokset menevät Juha Vallalle, joka oli jälleen mukana toimitsija hommissa ja toi oman asiantuntemuksen mukanaan antaen hyviä vinkkejä ja ohjeita ottelijoille. Ottelijoille selvisi myös mikä on Kroatialainen tyyli hypätä korkeutta? Se on hypätä yli. Helppoa eikö totta! Valitettavasti Juhankin osallistumisen itse otteluun esti jalkavamma. Raatin remontin kestäessä vuoden 2010 loppuun, ottelemme ensi kesänä jälleen Sarkkirannassa. Siispä ensi vuoteen, Sarkkiranta vaikenee! Lajikohtaiset tulokset voit katsoa alla olevasta tulostaulukosta.

Jari Valta
Lajivastaava

PS. Ottelijoille tiedoksi, että pistemäärät eivät ole samat, jotka kerroin ottelun jälkeen. Sarkkirannassa laskin pisteet laskurin avulla, joka oletti juoksuaikojen otetun sähköajanotolla. Koska käytimme käsiajanottoa niin lopullisissa ja virallisissa pisteissä ottelijoiden pistemäärät ovat pienemmät.

Tulokset excel-muodossa


7-ottelu 22.8. Kempeleen Sarkkirannan kentällä

Jaa Facebookissa!

3.08.09

Perinteinen 7-ottelu järjestetään tänä vuonna Kempeleessä Sarkkirannan kentällä lauantaina 22.8. Verryttelypukuihin ja urheiluasuihin sonnustautuneet reippailijat kutsutaan kentälle klo 10 alkaen.

Liikunnan riemua koetaan sekä miesten että naisten sarjoissa. Osallistumismaksu muodostunee muutamaan euroon per henkilö.

Kisä käydään naisten 7-ottelun lajeissa ja pistetaulukolla. Harrastehenkiseen kisaan ei tarvitse harrastaa yleisurheilua: kaikki ovat tervetulleita!

Ilmoittautumiset mukaan sähköpostilla uleaborgifk@gmail.com tai suoraan Jari Vallalle.


Seitsenottelu 2008

Jaa Facebookissa!

23.08.08

UIFK:n seitsenottelu käytiin mainiossa loppukesän säässä. Mukana oli jälleen innokas osanottajajoukko, vaikka pienet loukkaantumiset ja valtion puolustuksen uusiksi opettelu verottivat porukkaa.

Lajit saatiin suoritettua mukavaan tahtiin ja keihäsfinaaliakin ehdittiin lopulta seuraamaan. Itse ottelu suoritettiin Vallan veljesten komennossa. Vain Juuso pääsi iskemään kiilaa veljesten väliin. Varsinkin Teron vauhti ja tekninen osaaminen sai muut haukkomaan henkeään. UIFK:n otteluennätys ja viidentuhannen pisteen raja rikkoutuivat komeasti.

Kiitokset kaikille mukanaolleille sekä erityisesti Jarille järjestelyistä. Tervetuloa mukaan taas ensi vuonna!

Tulokset ja kuvasatoa:
Videoita


7-ottelu Raatissa

Jaa Facebookissa!

29.07.08

Tämän kesän 7-ottelu kisataan Raatissa lauantaina 23.8. klo 11 alkaen. Kisassa naisten ja miesten sarjat ja pisteet menevät naisten virallisen 7-ottelun taulukon mukaan.

Kaikki mukaan! Ilmoittaudu joko meilillä uleaborgifk@gmail.com tai suoraan lajivastaavalle puhelimella 0400 769 053, Jari Valta.

Varustukseksi riittää hyvin verkkarit ja lenkkarit. Aiempien vuosien kokemusten perusteella piikkarit tuovat kuitenkin kovasti varmuutta suorituksiin ja juoksutrikoot ja lämmittely- tai suorituskalsarit lyövät vastustajia tartaaniin jopa ennen suoritusta.


... vanhempia tarinoita ...