Weather Forecast | Weather Maps | Weather Radar


UIFK-pyöräilypaitatilaus

Jaa Facebookissa!

30.11.12

Pyöräilypaitojen ennakkotilauskysely saavutti sen verran suosiota, että seuraavana toimenpiteenä on tilausten kerääminen.

Paidat tilataan Bioracerilta (www.bioracer.com), paita on lyhythihainen ja Airtex-kangasta, joka myyntiedustajan mukaan on Suomen kesään sopiva.

Paidan pääväri on musta, tummansinisin ja valkoisin tehostein.
(Kuva UIFK:n facebook-sivulla)

Hinta nyt tilaaville on tasan 50€/paita.

Lisätietoja Antilta:
p.040 – 745 6562
antti.huoviala(a)luukku.com


Koripalloa UIFK:in lajivalikoimaan

Jaa Facebookissa!

22.08.12

Koriskausi 2012-2013 pelataan Metsokankaan koulun salissa.

Aiempina vuosina Oulun seudun harrastelijakoripalloa ylöstunkkaillut Suppobasket on toteuttanut kentiltäkin tuttua korkean tähtäimen taktiikkaa ja liittynyt UIFK:in leiriin.

Uudistuksen myötä saavutetut inhimilliset harjoitusajat (vrt. viimekeväinen krapulantappovuoro), sekä uusi koriskenttä otettaneen korispiireissämme
vastaan ilolla.

Pelivuoro on nyt sunnuntaisin klo 18 – 19:30. Syyskausi alkaa 9.9.2012

Syyskauden hinta on 15 euroa, eli aktiivinen korisharrastaja puristaa hinnan alle euroon kerta.

Pelin taso, intensiteetti ja tunnelma selviä varmiten paikan päällä. Porukka on pääasiallisesti ammentaunut koripallo-oppinsa ilman valmennusta ja tuomarointia. Peleissä on ollut hyvä meininki, ja loukkaantumisilta on vältytty. Tähän sakkiin on tervetullut kovempikin pelimies, mutta lähestulkoon vasta-alkajakin
sopii joukon jatkoksi.

Koriksesta kiinnostuneille uusille tulokkaille tarjotaan ilmainen kokeilukerta.

Ilmoittautumiset vuoroille tehdän Nimenhuudossa: http://uifk.nimenhuuto.com -> Ota yhteyttä korisvastaavaan sami.varpenius@topone.fi saadaksesi tunnukset.

Lisätietoja ja ohjeita tarvittaessa 045 651 0424/Sami, 050 486 9082/Juha, 050 349 4807/Heikki


Juha-Matti Vanhala suvereeni mestari triathlonissa

Jaa Facebookissa!

20.08.11

Kempele 20.8.2011

Heti ilmoittautumisvaiheessa tiedettiin, että tässä kisassa tehdään jälleen seurahistoriaa. Mukaan oli saatu triathlon-kisahistorian ensimmäinen seuran ulkopuolinen osallistuja. Leukojaan matematiikan tunnilla louskutellut Juha-Matti Vanhala oli päättänyt näyttää lehtori-Tauriaiselle, ja kaikille muille, miten tätä lajia oikeasti pelataan. Harmittavaa oli se, että Timo joutui perumaan osallistumisensa alaraajavamman vuoksi.

Kisan idea selvisi heti lähtölaukauksen kumahdettua Zimmarin kattoon, sillä sen verran rivakkaan pisteli uimalakissaan Juhis kroolia menemään. Muutaman sukellusohituksen jälkeen altaasta ylös ensimmäisenä ja pyöräilytaipaleelle. Tommi reilun minuutin perässä ja Jussi siihen vielä pari minuuttia päälle.

Etukäteen oltiin kuultu sellaista vihiä, että Vasankankaan Eddy Merckx lataa kaikkensa pyöräilyyn. Ja niinhän siinä kävikin, että Jussi niisti Tommin ohi ja saavutti Juhistakin noin minuutilla.

Juhis vaihtoi kärjessä juoksuosuudelle ja piti asemansa loppuun saakka, tuloksena ylivoimanen voitto, opettajan ja hallitsevan mestarin päänahka, UIFK-triathlonin kisa- ja rataennätys sekä kaikenpäälle vielä reilu parannus omaan ennätykseen tällä matkalla. Hieno suoritus!

Akselilla Tommi-Jussi osat vaihtuivat juoksussa toisinpäin ja Tommi kiirehti maaliin kakkosena jättäen Jussin nuolemaan näppejään kolmossijalle.

Hyvä kisa ja ensi vuonna uudestaan, toivottavasti sankemmin osanottajajoukoin!

Lopputulokset lajikohtaisine aikoineen (Uinti, Pyöräily (suluissa väliaika), Juoksu, Kokonaisaika):
1. Juha-Matti Vanhala 9:27, 39:16 (48:43), 20:12 = 1:08:55
2. Tommi Tauriainen 10:34, 41:43 (52:17), 23:33 = 1:15:50
3. Jussi Vasala 12:32, 37:59 (50:31), 25:38 = 1:16:09

AH

Triathlon 2011
Kuvassa vasemmalta Tommi Tauriainen, Juha-Matti Vanhala ja Jussi Vasala.


Timo Rasila UIFK Golf Openin mestari 2011

Jaa Facebookissa!

10.08.11

Seuran historian ensimmäinen golfkilpailu pelattiin Virpiniemen loistavakuntoisella kentällä. Aurinkoinen sää suosi osallistujia ja kilpailu vedettiin läpi rennon letkeissä merkeissä. Kilpailu pelattiin pistebogeyna. Voiton nappasi itselleen Timo Rasila 36 pinnalla. Jo rangella lämmitellessä huomasi Timon virittäytyneen huimaan kisakuntoon. Toiseksi kisassa löi, lähes ammattimies lajissa, Saku Hartikainen ja pronssin pokkasi Jarmo Mällinen.

Kilpailun sisällä miteltiin myös pisimmästä draivista ja lähimmäksi lippua lyöneestä. Pisimmän draivin löi Paavo Vasala 200-300 metrisellä tykityksellä. Pisimmän draivin palkinto kantaa todennäköisesti jatkossa nimeä Paavo Vasala- palkinto. Lähimmäksi lippua pallon pudotti Saku Hartikainen, tämäkin palkinto tullaan nimeämään lyöjän mukaan. Kilpailu oli erittäin kovatasoinen, mistä kertoo Sakun hieno kierrostulos 73 lyöntiä.

Pääsimme todistamaan myös Sakun komeaa eaglea 5. väylällä. Palkinnot jaettiin jokaiselle osallistujalle kuten ala-asteen hiihtokilpailuissa konsanaan. Kiitokset kaikille osallistujille, ensi kesänä pelataan uudestaan!

-TP

Golf Open 2011
Kuvassa osallistujat vasemmalta Ville Kuusisto, Jarmo Mällinen, Saku Hartikainen, Tommi Pikkuhookana, Timo Rasila ja Paavo Vasala.


Ilmoittautuminen UIFK-triathloniin

Jaa Facebookissa!

8.08.11

Järjestyksessään toisen UIFK-triathlonin kisapäiväksi on varmistunut 20.8.2011. Startti uintiosuudelle ammutaan klo 10:00 Kempeleen Zimmarissa ja muutenkin reitti on sama kuin edellisvuonna.

Matka: Uinti 500m, Pyöräily 20km ja Juoksu 5km.

Osallistumismaksut:
10€ seuran jäsenet
15€ ei-jäsenet
(sisältää sisäänpääsyn uimahalliin)

Ilmoittautumiset seuran s-postiin (uleaborgifk[a]gmail.com) 17.8.2011 klo 17:00 mennessä.


... vanhempia tarinoita ...