Weather Forecast | Weather Maps | Weather Radar


Pesäpallon tulevat pelit

Jaa Facebookissa!

23.05.06

Kauden tulevat ottelut:

Pelit Haapalehdon kentällä

ke 24.5. klo 17.00 Uffo-Pesis – UIFK
ma 29.5. klo 18.00 UIFK – Kiitäjät
ke 31.5. klo 19.00 Kuntotiimi – UIFK
ma 5.6. klo 17.00 UIFK – BS-Pesis

Sarjataulukko Pohjois-Suomen Pesiksen sivulla


Pesiksen kaksi ekaa peliä pelattu

Jaa Facebookissa!

19.05.06

“Niin vain UIFK otti kauden avausjuoksun eilen – vastustaja taisi juosta muutaman enemmän. UIFKin peli parani ottelun edetessä, mutta loppukiriin päästiin hieman liian myöhään. Oma peli pysyi kuitenkin hienosti kasassa vaikka vastustaja yritti välillä sekoittaa pakkaa suunsoitollaan, ja lumisade meinasi haitata ulkopeliä. Parannettavaakin jäi: kolmostilanteista suurin osa jäi
hyödyntämättä, joten keskiviikon peliin voitaisiin laittaa tavoitteeksi 100% parannus tällä osa-alueella”, Janne Uusitalo ekasta pelistä.

Toisessa pelissä vastustajan lyötyjen jouksujen määrä väheni yli puolella ja omien juoksujen määrä tuplaantui. Parannusta tapahtui huimasti siis jokaisella pelin osa-alueella. Joukkueeseen ajettiin samalla sisään uusia pelaajia mm. vieraileva O-P ja nyt oikealla kentällä ollut Jouni.

-Piia

Paavo ja Piia


Skandaalinkäryinen kierros pesäpallossa

Jaa Facebookissa!

26.05.05

Sopupeliepäily, seksuaalista häirintää ja niukkoja tappioita – lyhyesti kiteytettynä illan anti, eli tapahtumia enemmän kuin mitä mahtuu pienen kunnan kokonaiseen vuoteen.

UIFK:n pesäpallomanageri kiistää syytökset sopupelistä tiukkaan sävyyn. “Me emme todellakaan ole sopineet pelaajien lyöntijärjestystä ennen peliä, se sotii täysin meidän eettisiä ja moraalisia arvoja vastaan. Ainoa asia mitä olemme sopineet on otteluohjelma ja senkin on sopineet aivan muut tahot!”

Pesäpalloon erikoistunut yksityinen nettisivu www.pesapallo.fi uutisoi kuvakavalkadilla näyttävästi UIFK:n eiliset tapahtumat. Päättäkää itse mitä todella tapahtui.

UIFK jatkoi ensimmäisessä pelissään hyväksi havaittua taktiikkaa koittaa sekoittaa vastustajien lyöntipeli lukkariruletilla. UIFK esitteli jo viidennen eri lukkarinsa kuudennessa pelissään ja se näyttikin tuottavan tulosta ottelun alussa. Ikävä kyllä vahva aloitus kostautui ja Tuisku Pubin joukkue pääse perille meidän taktisista kuvioistamme jo varhaisessa vaiheessa ja pimputteli lukemat 21-1. Täytyy kyllä todeta, että koko joukkue pelasi alle oman tason ja kun se oma taso on hiukan heikohko, niin tulos on tämä. “Koetettiin hakea riskillä henkilökohtaisia onnistumisia ja hyvää fiilistä illan seuraavaan peliin. Eikö joukkueurheilussa ole aina tilaus sooloilijoille?” Oli UIFK:n tiedottajan kommentit lehdistötilaisuudessa.

Toisen pelin vastustaja Ylilyöjät lukeutui UIFK:n päävastustajiin, joilta pitäisi pisteet ottaa. Toisin kuitenkin kävi. Ottelun ikävät käänteet saivat alkuunsa jo hutunkeitossa, jossa vastapuolen kapteeni aloitti törkeän seksuaalisen häirinnän.
Joukkueemme kapteeni Anniina on ”varmojen” tietolähteiden mukaan vieläkin shokissa.

Ottelu päättyi Ylilyöjien 11-3 voittoon. Erityismaininta kakkospuolen brunette-kaksikolle, jotka häikäisivät passiivisuudellaan. Kaksikon työskentely ei ihan ollut vielä sillä tasolla, että yhteydenottoa Lipon scouteilta olisi odotettavissa. Jos jotain positiivista pitää hakemalla hakea eilisestä, niin se on varmaan katsomosta kuulunut kommentti “UIFK:lla on kyllä sarjan kaunein joukkue” Tähän voi varmaan yhtyä kaikki paikalla olleet ja tärkeintähän ei ole miten peli päättyy vaan se että on parhaat varusteet!

Nimimerkki
Palo Ykköselle


UIFK:n pesismestaruushaaveille kova kolaus

Jaa Facebookissa!

25.05.05

UIFK:n mestaruushaaveet saivat kovan kolauksen eilen pelatulla kierroksella. Kauden kahden ensimmäisen pelin tilastotappiot olivat jo huuhdottu pois mielestä ja tarkoituksena oli aloittaa joukkueen kampeaminen kohti kärkeä. UIFK olikin valinnut taktiikakseen vanhan hyvän oharitaktiikan ja paikalle ilmestyi pelaajia yksi liian vähän. Tämähän tarkoittaa kansallispelissämme samaa kuin pelaamista jalkapalloa 7 pelaajalla vastustajan 11 vastaan. Onneksemme kentän aidalla norkoillut vieraan vallan pelaaja värväytyi mukaan saunaillan toivossa ja peli saatiin käyntiin. (Kiitoksia kyseiselle Kuntotiimin lainapelaajalle!)

Tiukan väännön jälkeen illan ensimmäinen peli kääntyi kuitenkin Palokärkien voitoksi, mutta merkillepantavaa oli UIFK:n johtaminen ottelua ensimmäisen sisävuoron jälkeen. -Eteenpäin on menty, kommentoi joukkueen katsomovalmentaja tuoreeltaan.

Illan toiseen otteluun lähdettiin takki auki –mentaliteetilla, johtuen varmaan valmentajan lausunnoista, ja niinpä BS-pesis takoi laajalla rintamalla ja jokereidensa voimin taululle rumat numero (24-3 tai jotain). Katsojat saivat kuitenkin ihastella Jumbotronilta UIFK:n pelaajien venymistä ulkopelissä ja BS-pesiksen vastustamattomien lyöntien painumista maastoon. Yksi UIFK:n pelaaja kiteytti eteenpäin on menty -sloganin teoiksi ja pääsi omien puheidensa mukaan jo 3-pesälle asti, kun aikaisemmin on matka katkennut jo 2-pesälle.

Tänään on vastassa sitten kauan odotettu hegemoniaottelu Tuisku Pubin joukkuetta vastaan, josta kuulemma on pakko hoitaa voitto!! Illan päättää ottelu Ylilyöjiä vastaan ennen pientä kesätaukoa.

EXTRA:

UIFK:n pelaaja Somero antoi haastattelun heti pelien jälkeen läheisen grillin katoksen alla. Pelaajan poissaolon syytä oltiin arvoiteltu koko joukkueen toimesta illan peleistä, eli suoraan asiaan.

Miksi olit poissa illan peleistä ?

-Henkilökohtaiset syyt! Virallinen selitys kuuluu: työeste.

Syynä ei ollut siis hyllytys johtuen kommenteistasi joukkueen kemiasta viime viikonlopun urheiluaamussa?

-Ei todellakaan, naurettava väite! Minä olen ne kemiat ihan itse testannut ja tulen testaamaan jatkossakin, sillä sen verran hyvin kemiat toimii!!

Huomenna vastaan asettuu Tuisku Pub ja Ylilyöjät. Pieni otteluennakko lienee paikallaan?

-What ?? Mikä Pubi?? Minä en ole kuullut ku Jumprun Pubista ja siellä sattuneista ylilyönneistä eli helpot pelit tulossa.

Miten kommentoisit sarjan tasoa ja sitä, että vastustajajoukkueissa on vilahdellut entisiä Itä-Länsi pelaajia?

-Eihän tämä nyt vedä vertoja Suomisarjassa kokemiini peleihin, mut ihan jees kai tää on ollu. Minä en ole ainakaan ketään Itä-Länsi pelaajaa nähnyt ja samaa velliähän ne syö kuin mekin.
Tämän jälkeen Somero poistuu Kiuruvedeltä toimitetun 8 litran juhannuskeitto ämpärin kanssa kohti autoaan.

Nimimerkki:
Sivusta seurannut koppari (Jussi T.)


Pesäpallon otteluohjelma

Jaa Facebookissa!

24.05.05

UIFK iskee vielä seuraavasti:

ti 24.5.
18.00 UIFK-Palokäret
19.00 BS-Pesis-UIFK

ke 25.5.
19.00 UIFK-Tuisku Pub
20.00 Ylilyöjät-UIFK

ma 6.6.
17.00 HePe-UIFK


... vanhempia tarinoita ...