Weather Forecast | Weather Maps | Weather Radar


Jalkapallokausi alkaa!

Jaa Facebookissa!

9.06.09

Jalkapallokausi on tänä vuonna hieman eri näköinen: ison kentän puulaakia ei erotuomarit tänä vuonna järjestäneet. Syiksi on kerrottu, että viisi ilmoittautunutta joukuetta on liian vähän ja hankaluudet kenttävuorojen järjestämisen kanssa.

Jyrki Paloma on toiminut aktiivisesti ja saanut kaupungilta meille oman ison kentän nurmivuoron Hiirosen 2 kentälle. Tarkoituksena on pelata tällä vuorolla Laskurien, Ruiskun, Real Oulun ja meidän kesken 45 minuutin höntsäpelejä ja laskea leikkimielinen sarjataulukko. Kentällä ei ole tuomaria, joten otteet täytyy pysyä nätteinä ja jos vastustavalla joukkueella on vajausta, fair-play hengessä pelaa toinenkin joukkue samalla miesmäärällä tai tasataan puolet.

Tavoitteena on saada pelata iloista jalkapalloa. Vuoron kulut pannaan joukkueiden kesken tasan, joten osallistuminen maksanee noin 3 euroa per pää kesältä.

Vuoro on keskiviikkoisin klo 1745 -1915. Oma pelimme siis alkaa joko 1745 tai 1830. Tällä viikolla 10.6. voimme käydä höntsäämässä ja 17.6. on sitten ensimmäinen pelikierros. Ensi viikolla meidän peli Real Oulua vastaan klo 1745 ja Ruisku-Laskurit klo 1830. Viimeinen kiekka on syyskuun 23.

Lisää ison kentän peleistä ja vuoroista voi kysellä Jykältä, 0400247026 ja viesti kulkee myös joko tämän seuran meilin kautta tai suoraan jyrki.paloma@solvay-pharma.fi

jvasala


UIFK mukaan jalkapallon puulaakin SM-kisoihin

Jaa Facebookissa!

9.06.09

Joukkue on ilmoittautunut 7.-9.8. pelattaviin jalitsupuulaakin SM-kisoihin.


Sarjakärki kaatui makeasti 3-1

Jaa Facebookissa!

8.09.08

Talvikkipuisto 8.9.08 Sarjan mestarijoukkue sai kyytiä sinikilviltä kauden viimeisessä mittelössä 3-1. Ryhdikäs joukkue-esitys toi upean voiton ja makean päänahan talven pimeille illoille.

Hyvin pian uuden hiuskuosin värjäyttäneen tuomarin pillin ensimmäisestä vihellyksestä Realin kärki pääsi oikeasta laidasta puolittain läpi ja kaukaa lähtenyt laukaus onnistui ohittamaan Vesoista Leppäsen ja löytämään tiensä takanurkkaan. Vain muutama minuutti maalin jälkeen sinikilpien toisesta kulmasta iso ja voimakas Sol Campellmäinen toppari Heikkinen pudotti pallon rinnalla alas ja allekirjoittanut tuplasi kauden maalimääränsä ulkosyrjällä yläkulmaan.

Ensimmäisen jakson loppu oli tasaista vääntöä. Toisella puoliajalla UIFK sai otetta peliin ja hallitsi hienokseltaan menoa. Vaarallisia maalipaikkoja oli useita, joista Vesoista Malm onnistui kahdesti. Ensimmäiseen tarjoili “tylsästi” boxin sisässä palloa pyörittänyt R. Andersson ja toisen Vesa suoritti upean soolon päätteeksi. Vaikka vastustajat pääsivät muutaman kerran myös hyökkäämään, ei vaarallisia maalipaikkoja syntynyt puolustajien onnistuessa loistavasti omilla tonteillaan ja keskikentän pelatessa mainioisti alaspäin. Varsinkin Vesoista Kiljusen kengät kulkivat nöyrästi useampaan otteeseen miehen ja pallon perässä omaan päähän. Viime minuuteilla bad boy Kuusisto katseli keltaista ja tupisi tilanteesta koripallomaista hyökkääjän virhettä. Huolimatta vastustajan ylivoimasta ei palloa Real saanut maaliin ja loppulukemat 3-1 jäivät hohtamaan Talvikkipuiston taululle talveksi kauden viimeisen pelin päättyesssä.

Valitettavasti kausi päättyi kunto- ja esityspuntarin mukaan kesken. Joukkueen otteet paranivat kauden vanhetessa.

Onnittelut Real Oululle mestaruudesta.

Kiitos kaikille palloilleille koko kaudesta! Valitettavasti kausi päättyi kunto- ja esityspuntrin mukaan kesken. Joukkueen otteet paranivat kauden vanhetessa. Ensi vuonna pelit jatkuvat ja valikoimaan tullee myös pienen kentän kuviot. Kauden parhaat palkitaan saunaillassa ja tilastot paljastetaan.

Man of the Match
Ilman pienintä epäilystä illan hahmo oli Vesa Malm. Edellisessä ottelussa näimme häivähdyksen Torresia, tänään viihdykettä tarjoili ex-aisapari Peter Crouch. Pallo varmasti koukussa koko ottelun ja upeat kaksi maalia, joista toinen hienon soolosuorituksen jälkeen. Molemmat maalit jalalla vaikka läpi ottelun Vesan pääpeli oli vertaansa vailla.

Drömelvan
Leppänen, Nousiainen, Heikkinen, Kuusisto, Suomalainen, Mettovaara, Kiljunen, Vasala, Uustalo, Andersson, Malm V., Perttunen.

jvasala


QLT kaatui kauden parhaalla pelillä 3-1

Jaa Facebookissa!

3.09.08

Talvikkipuisto 1.9. Sinikilvet palasivat voittojen tielle kaatamalla QLT:n 3-1. Hämärtyvässä syysillassa ja stadionvalojen varjossa pallo pomppi mallikkaasti valkopaitojen pyörittäessä peliä koko ottelun ajan. Voitto oli hyvin ansaittu kauden parhaalla esityksellä. Pelissä oli erityisen hienoja suorituksia koko joukkueelta, kuten taiturimaisia harhautuksia J-P Haveriselta, K. Koivikon pallovarmaa puolustusta ja Rami Anderssonin suvereenia hyökkäyspään touhua.

Ensimmäisen maalin puski Valtsu Oden tarjoilemasta kulmasta. Hetkeä myöhemmin pallo pelastettiin maaliviivalta kädellä ja tuomari vihelsi pallon pilkulle. Maalintekijä Vallalle tarjottiin paikkaa nousta tilastoissa, mutta tolppa oli 20 senttiä liian oikealla ja pallo vasemmalta ohi. Missattu rankkari ei jäänyt harmittamaan, Valtsu rynni esityön Salen viimeitelemään toiseen maaliin.

Ensimmäisen puolijajan pelasi maaliassa Vesa Malm, joka anoi siirtoa kentälle puoliajalla kylmän painuessa luihin ja ytimiin. Ensimmäinen jakso pelattiin lähes tyystin vastustajan päädyssä. Toisella jaksolla verkkatakkiin pukeutui Juuso, joka yhtä arviontivirhettä lukuunottamatta selvisi molarikomennuksesta moitteetta. Pallo tuli korkealta rankkialueen kaarelle, maalista komea karhajahdus: “Minä!” Kari jätti pomppaavan pallon, ja odotti huudon perään koppia, mutta vastustaja oli molaria nopeampi ja pallo hallitusti yläkulmaan.

Kolmannen maalin ampui Issakainen. Peli oli lopuun asti sinikilvillä hallussa, vaikka vastustaja pääsi kokeilemaan hieman ennen loppua yläputken kestävyyttä. Putki ja johtoasema kestivät loppuun.

Man of the Match
Kentän herra ja hidalgo Rami Andersson. Yleisö hairahtui hetkeksi luulemaan vaalean kiharatukan olevan Fernando Torres, joka piti yksin ahtaassa paikassa palloa vastustajan rangastusalueen sisässä toista minuuttia. Tarkemmin katsottuna puuttuivat pisamat, paita ei ollut punainen ja minuutti muuttui sekunneiksi. Koko ottelun Ramilta taitavaa hyökkäyksien rakentelua ja joukkueen eteen pelaamista.

Drömelvan
Malm V., Haverinen, Olmala, Koivikko, Perttunen, Issakainen, Vasala, Nousiainen, Valta J., Andersson, Aalto, Kangas.

jvasala


Team UCF - UIFK 4 - 0

Jaa Facebookissa!

26.08.08

Talvikkipuisto 25.8. Illan ottelusta ei UIFK:lle jäänyt juuri jossiteltavaa vaan Team UCF ratkaisi pelin jo ensimmäisellä puoliajalla. 3-0 lukemat olivat ansaitut vaikka maalissa Leppänen esitti lukuisia pelastuksia ja katkoi nykyaikaisen maalivahdin tavoin läpisyöttöjä kuin ylimääräinen libero. UIFK:n muutamat paikat kilpistyivät vastustajan maalivahtiin. Kaikki vastustajan maalit tulivat tilanteista, joissa vastustaja pelasi IFK:n puolustuksen kahville ja kun viimeistelykin oli varmalla tasolla, taukolukemat olivat tylyä luettavaa.

Toiselle puoliajalle nostettiin lisää miehiä hyökkäykseen ja siirryttiin pitkän pallon taktiikkaan. Tämä toimikin huomattavasti paremmin ja painetta saatiin luotua myös toiseen päähän. Vierailevana tähtenä mukana ollut Rami Andersson ja Vesku löysivät toisensa kuin vanhoina hyvinä aikoina, mutta huono onni piti UCF:n maalin puhtaana. UCF:n ensimmäisellä puoliajalla pitämä tiukka tempo saatiin jäädytettyä. Toki UCF:n vikkelät kaverit pelasivat vuorotellen toisiaan läpiajoihin, mutta puolustus pääsi häiritsemään ja Leppänen jatkoi hyviä otteitaan. Yhden onnistuivat kuitenkin vielä lopulta sutimaan.

Ison kentän puulaakisarjan taso tuntuu nousevan vuodesta toiseen. Vielä muutama vuosi sitten taisteltiin mitalisijoista ja nyt tuntuu yhdenkin maalin tekeminen oleva kovan työn takana. Ja kysehän on nimenomaan muiden joukkueiden tason noususta eikä mistään muusta.

Man of the Match: Maalivahti Leppänen, huolimatta rumista lukemista pelasti tuplasti saman verran ja torjui sekä kohti tulevat että ohi menevät.

Drömelvan: Leppänen, Tiainen, Malm K., Halonen, Sääskilahti, Kiljunen, Andersson, Issakainen, Perttunen, Valta x2, Kangas, Kuusisto ja sitte joku nuorempi kaveri, nimi ei jäänyt mieleen.

Ville


... vanhempia tarinoita ...