Weather Forecast | Weather Maps | Weather Radar


Lennex ansaitusti harrasteliigan mestari

Jaa Facebookissa!

29.04.12

Pakkala 18.3.2012

Bandyn harrasteliigan finaalissa Lennex löylytti UIFK:n 7-2. Joukkueet iskivät kauden viimeisen kerran yhteen ja todella kovaa. Kumpikin joukkue oli haalinut kokoonpanoonsa valioliigatähtiä, Lennex Mällisen ja UIFK Pikkuhookanan, Vallan ja Aallon ja kaudella aimminkin sinikilvissä pelannut Haverinen luisteli liberona.

Harrastesarja osoitti kovuutensa ja tähdet hiipuivat molemmissa joukkueissa rivipelaajiksi finaalin edetessä. Lennex oli tiivis, pelasi joukkueelle ominaista kovaa peliä ja ansaitsi voiton ja sarjan mestaruuden selvin numeroin.

Toinen sija harrastesarjasta oli UIFK:n kautta aikojen paras sijoitus. Tie finaaliin aukesi välierävoitolla pelaajapulasta kauden kriittisimmässä vaiheessa kärsivästä OLS:sta.

Suuri kiitos kaikille harrastesarjapelaajille UIFK:ssa ja muissa joukkueissa! Innolla ensi kaudella taas kaikki mukaan. Kiitos myös Lennexille koko kaudesta niin reiluna reenivastuksena kuin matkakumppanina!

jvasala


Harrasteliigan välierässä voitto

Jaa Facebookissa!

17.03.12

Pakkala 17.3.2012

Varamiehinen OLS kaatui 9-7. Paikkoja molemmilla joukkueilla oli lähes neljäänkymmeneen maaliin.

Finaalissa sunnuntaina 18.3. vastassa Lennex BK.


Bandystä kultaa puhtaalla tappiosarakkeella

Jaa Facebookissa!

19.02.12

Pakkala 19.2.2012
Lennex – UIFK 1 – 3 (1 – 1)

Lumipyry, kova tuuli ja flunssakuumeen harventama pelaajarosteri. Ei ehkä se valmentajan unelmatilanne, mutta tästä lähdettiin. Pelaajistoa saatiin kentällinen plus yksi vaihtomies.

Sääolot siirsivät tehokkaasti kaikki jääpallon hienoudet paremmille keleille ja UIFK keskittyikin pitkän pelaamiseen, Lennexin yrittäessä jäitä pitkin.

Matsi ehti kulua seitsemän minuuttia, kun aiemmin päivällä Kamppareiden riveissä Bandyliigaa pelannut Pasi Olli luikerteli vetopaikkaan ja niisti jäänuoliaisen molarin alta verkkoon. Tästä ei lannistuttu vaan luotto omaan pitkänpelaamiseen säilyi lujana. Huoviala kiskoi täydellisellä heittotekniikallaan pitkää palloa Lennujen rankkualuelle ja jatkuvat hermopallot tuottivat tulosta, kun Paasovaaroista Pekka pääsi heiluttamaan verkkoa kaksi kertaa.

Lennexinpojat saivat luotua vaarallisia tilanteita, mutta sihti ei tänään ollut kohdillaan. Kuviot kulkivat, mutta laukaukset viuhuivat päätyhankeen.

Voitto sai kruununsa, kun uifklaisen taistelun ilmentymä, Timo Nousiainen pääsi viimeistelemään loppulukemat tulostaululle.

All-Stars:
Kolome tähtiä: UIFK, ne jotka pelas ja ne kaikki muutkin
Kaks tähtiä: Huoviala, quarterbäkkimolari
Yks tähti: Turune, kohta jo ihan ku oikia bandyspelare

Erityismaininta:
Vasala, söi Höhärillä makkaraperunat ja pari kärkkäriä apetizeriksi, hullu mies.

Tämänpäiväisellä voitolla kuitattiin myös Suomi-sarjan tilastopeikko. Tätä ennen ei UIFK ollut onnistunut Lennexiä Suomi-sarjapelissä voittamaan, vaikka onkin joka vuosi sarjataulukossa sijoittunut sen yläpuolelle.

AH


Mikkelistä täyet pojot

Jaa Facebookissa!

30.01.12

Mikkeli 28.1.2012

Mustapaidat reissasivat lauantaiksi Mikkeliin kohdatakseen Lappeenrannan Veiterän ja Mikkelin Kampparit.

Veiterä – UIFK 0 – 5 (0 – 2)
Veiterä ei ollut niin huono kuin loppulukemista voisi päätellä. Vihreäpaitojen pelinrakentelu sujui järjestelmällisen mallikkaasti, mutta kunnon maalipaikkoihin ei päästy ja silloin kun päästiin niin ne UIFK:n puolustus terminoi tuhoisantehoisasti.

Maalintekijälista oli taas tylsää luettavaa, pelkkää Paasovaaraa ja Hartikaista

Onnistujat:
Paasovaarat, en erottele tarkemmin.
Kuusisto, Mallilibero
Niemelä, Sivutukeminenkin onnistuu

Kampparit – UIFK 1 – 6 (0 – 3)
Kampparit marssitti kentälle joukkueellisen A-junioreita höystettynä muutamalla konkarilla ja laittoi päälle sellaisen luistelumyllyn, että hirvitti. Kuvioluistelumylly jauhoi hyökkäypäähän tilanteita, mutta ratkaisupaikoissa junnut jäätyivät kerta toisensa jälkeen.

Kampparien painostaessa UIFK kävi tuikkaamassa tarvittavat maalit ja hoiti pisteet Ouluun. Parpalalle erityismaininta siitä, että saatiin uusi nimi maalintekijöihin.

Onnistujat:
Hartikaisen Peke, Hattutemppu
Koivujärvi, Puolustuksen myyrä
Keränen, Puolustuksen luuta

Koska myös Lennex onnistui kuin onnistuikin UIFK:n lisäksi voittamaan matsinsa, tarkoittaa se sitä, että mestaruus ratkaistaan oululaisten kesken. UIFK:lle riittää tasapeli, mutta tottakai voittoa lähdetään hakemaan.

AH


OLS-ikämiehet voitti 8-6

Jaa Facebookissa!

22.01.12

Pakkala 21.1.2012

OLS voitti 8-6.


... vanhempia tarinoita ...